محتوای خبری معاونت دانشجویی

سلسله جلسات مجازی سبک زندگی سالم با طب سنتی ایرانی برگزار می شود

انجمن علمی دانشجویی طب سنتی ایرانی و طب مکمل دانشگاه علوم پزشکی تهران، با همکاری دانشکده طب سنتی و حمایت معاونت فرهنگی و دانشجویی وبینار دو روزه قدم به قدم با طب ایرانی برای داشتن فرزندی سالم را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این وبینار با هدف اطلاع رسانی و آگاهی بخشی گام به گام با بهره گیری از طب سنتی ایرانی برای داشتن فرزند سالم ویژه بانوان 28 دی ماه 1401 از ساعت 18 تا 20 بصورت مجازی در بستر اسکای روم برگزار می شود.
دکتر مریم یزدیان، پزشک متخصص طب سنتی ایرانی از دانشگاه علو‍‍‍‍‍‍‍م پزشکی تهران و متخصص حوزه سلامت زنان و کودکان به عنوان مدرس وبینار توضیحاتی پیرامون آمادگی پیش از بارداری و سبک زندگی سالم ارائه خواهد کرد.
علاقه مندان برای ثبت نام در این وبینار می توانند، به شناسه تلگرامی @PerCoMed_admin مراجعه و یا به شماره ۰۹۱۶۲۳۸۸۸۲۷ در پیام رسان ایتا پیام ارسال کنند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان