محتوای خبری معاونت دانشجویی

سومین جلسه از سلسله نشست های به وقت خودشناسی، ویژه دانشجویان و اساتید سراسر کشور برگزار می شود

مرکز مشاوره و راهنمایی معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای توانمندسازی و رشد فردی، سلسله نشست های «به وقت خودشناسی» را در چهارشنبه های آخر هرماه و به صورت آنلاین برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و در راستای افزایش مهارت ها و توانمندسازی و رشد فردی، اقدام به برگزاری سلسله نشست های مجازی باعنوان «به وقت خود شناسی» در چهارشنبه های آخر هرماه، با سخنرانی دکتر آذرخش مکری روانپزشک و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران کرده است.
براین اساس، سومین جلسه با عنوان «برآورد صحیح از خویشتن» روز سه شنبه (با توجه به تعطیلی روز چهارشنبه، این ماه سه شنبه برگزار می شود) 29 تیر 1400 از ساعت 17:30 تا 19 در محیط اسکای روم معاونت دانشجویی فرهنگی به نشانی اینجا برگزار خواهد شد.
توضیح اینکه، شرکت در این کارگاه برای دانشجویان و اساتید سراسر کشور آزاد است.
برای دریافت پوستر سومین جلسه از سلسله نشست های به وقت خودشناسی، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان