محتوای خبری معاونت دانشجویی

شرایط تکمیل ثبت نام بیمه تامین اجتماعی دانشجویان مقاطع دکترای تخصصی و فوق تخصص اعلام شد

اداره رفاه و تعاون معاونت دانشجویی فرهنگی شرایط و نحوه تکمیل ثبت نام بیمه تأمین اجتماعی دانشجویان دکترای تخصصی، تخصص و فوق تخصص دانشگاه علوم پزشکی تهران را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، زیبا فولادی رئیس اداره رفاه و تعاون دانشجویان در این باره گفت: طبق دستورالعمل ارسالی از صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص نحوه اعطای تسهیلات بیمه تامین اجتماعی و مدارک و شرایط، از متقاضیان درخواست داریم برای تکمیل مدارک و رفع نواقص، به پرتال به نشانی اینجا مراجعه کرده و با توجه به پیام کارشناسان اداره رفاه اقدام به رفع نقص کنند.
همچنین، دانشجویانی که دوره قبل موفق به ثبت نام نشده اند و تمایل به ثبت نام دارند از تاریخ 28 تیر 1400 تا 4 مردادماه فرصت دارند با ارائه مدارک و تحویل به امور دانشجویی دانشکده و همچنین ثبت نام در پرتال درخواست خود را تکمیل کنند.
فولادی در پایان تأکید کرد دانشجویان برای ثبت نام بیمه تأمین اجتماعی حتما به موارد زیر توجه کنند:
سنوات مجاز، نهایت 4 سال است.
داشتن تعهد محضری مورد تایید صندوق رفاه (در صورت نداشتن تعهد محضری به امور دانشجویی دانشکده مراجعه کنید)
تکمیل فرم درخواست، پرینت و تحویل به امور دانشجویی دانشکده لازم است.
این خدمات فقط بصورت ثبت سوابق در بیمه است و خدمات درمانی را شامل نمی شود.
توضیح اینکه، تعرفه بیمه از سوی صندوق بصورت وام به بیمه تامین اجتماعی پرداخت خواهد شد و هیچگونه کارمزدی به این وام تعلق نمی گیرد و بازپرداخت بعد از فراغت از تحصیل در 48 قسط توسط دانشجو خواهد بود.
برای دریافت دستورالعمل نحوه اعطای تسهیلات بیمه تأمین اجتماعی، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان