محتوای خبری معاونت دانشجویی

ششمین انارانه کانون سپیدار ویژه کودکان کار برگزار می شود

کانون دانشجویی مطالعات اجتماعی سپیدار دانشگاه علوم پزشکی تهران، جشن مفرح یلدا را با اهدای بسته های یلدایی ویژه کودکان کار یکی از مناطق محروم تهران برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، اعضای کانون دانشجویی سپیدار با حمایت مدیریت امور هنری و فوق برنامه، به رسم سال های گذشته و به مناسبت فرا رسیدن شب یلدا، برنامه جشنی را ویژه کودکان کار خانه کودک شوش، تدارک دیده اند تا با اهدای بسته های یلدایی، شکوفه لبخند را بر لبان این کودکان بکارند.
این برنامه مفرح و خیرخواهانه با رعایت دستورالعمل های بهداشتی، روز جمعه 26 آذر 1400 برگزار خواهد شد و خیّرینی که تمایل به مشارکت در این کار خداپسندانه دارند، برای همکاری و کسب اطلاعات بیشتر درخصوص نحوه اهدای کمک های خود، می توانند به آیدی تلگرام @mohammad_cheraqi پیام دهند.
برای دریافت پوستر ششمین انارانه، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان