محتوای خبری معاونت دانشجویی

ششمین حلقه نقد فیلم مجازی کانون نگاه، برگزار شد

کانون دانشجویی فیلم و عکس نگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری کانون فیلم دانشگاه امیرکبیر، حلقه مجازی نقد و بررسی فیلم 10، ساخته عباس کیارستمی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، ششمین جلسه از دومین دوره حلقه مجازی نقد و بررسی فیلم کانون دانشجویی نگاه روز جمعه 3 بهمن ماه 99 از ساعت 19 تا 21 در بستر اسکای روم معاونت باحضور دانشجویان علاقه مند برگزار شد.
دراین حلقه مجازی، فیلم 10 ساخته هنرمند نامی مرحوم عباس کیارستمی اختصاص داشت و در آن از منظر دانشجویی فیلم مورد تحلیل قرار گرفت و دانشجویان نقطه نظرات تحلیلی خود را پیرامون اثر این کارگردان اظهار داشتند.
علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاع از برنامه های کانون نگاه به آیدی @HosseinzadehFatemeh در فضای مجازی پیام دهند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان