محتوای خبری معاونت دانشجویی

ششمین حلقه نقد فیلم کانون دانشجویی نگاه برگزار شد

کانون فیلم و عکس دانشجویی نگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران، ششمین حلقه مجازی نقد و بررسی فیلم را با حضور دانشجویان علاقمند برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این برنامه از ساعت 20 روز سه شنبه 13 آبان ماه 99 همزمان با میلاد حضرت پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع)، با اجرای مطهره گونه ای دانشجوی دانشکده دندانپزشکی و با حضور امیرحسین اسدی دبیر کانون و دانشجوی دانشکده پیراپزشکی در بستر اسکای روم معاونت آغاز و به تحلیل یکی دیگر از آثار کوئنتین تارانتینو پرداخته شد.
در این جمع دانشجویی، دانشجویان نقطه نظرات تحلیلی خود را پیرامون اثر این کارگردان اظهار داشتند. علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاع از برنامه های کانون نگاه به آیدی @HosseinzadehFatemeh در فضای مجازی پیام دهند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان