محتوای خبری معاونت دانشجویی

صعود تخصصی تیم کوهنوردی دانشگاه به قله کلون بستک در کاروان نشاط و سلامت

انجمن کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی تهران، صعود تخصصی تیم کوهنوردی دانشگاه را به مقصد قله کلون بستک، ویژه دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، مدیریت تربیت بدنی برنامه های صعود تخصصی انجمن کوهنوردی دانشگاه در سال 99 را با صعود تخصصی دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی عضو این انجمن، به مقصد قله کلون بستک با ارتفاع 4 هزار و دویست متر برگزار می کند.
بنابر اعلام انجمن کوهنوردی دانشگاه، این برنامه روز جمعه 25 مهرماه 99 برگزار و زمان حرکت ساعت 5 صبح از مقابل درب اصلی مجتمع کوی علوم پزشکی تهران خواهد بود.
همچنین، علاقمندان به شرکت در این برنامه می توانند تا روز چهارشنبه 23 مهرماه با شماره 88953872 داخلی 216 تماس برقرار کنند.
توضیح اینکه، شرکت کنندگان در روز صعود می بایست ماسک، کفش و لباس مناسب، کوله پشتی، بطری آب و آب به مقدار کافی، کلاه، عینک آفتابی، داروهای شخصی و تغذیه به همراه داشته باشند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان