محتوای خبری معاونت دانشجویی

صعود تیم بسکتبال دانشجویان دانشگاه به دور حذفی رقابت ها در چهاردهمین المپیاد ورزش های قهرمانی

تیم منتخب دانشجویان پسر در مسابقات بسکتبال چهاردهمین المپیاد ورزش های قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور با برد دوم خود در گروه به دور حذفی رقابت ها صعود کرد.

به گزارش روابط عومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، تیم منتخب دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران در دومین رقابت خود در گروه در مقابل تیم دانشگاه علوم پزشکی قزوین توانست با نتیجه 50 بر 22 پیروز میدان شود و به دور حذفی رقابت ها صعود کند.
تیم های شرکت کننده در این المپیاد: ۲۷ تیم دانشگاه های علوم پزشکی دزفول، قزوین، کردستان، شاهرود، گلستان، کرمان، مازندران، زنجان، بندرعباس، کرمانشاه، مازندران، بابل، ایلام، همدان، تبریز، لرستان، یزد، بیرجند، گیلان، اصفهان، شهید بهشتی، شهرکرد، اراک، شیراز، ایران و مشهد هستند.
توضیح اینکه تیم دانشگاه علوم پزشکی تهران در گروه (ب) با دانشگاه های علوم پزشکی قزوین و دزفول هم گروه بود.
همچنین، در این مسابقه محمد امین دشتی امتیاز آورترین بازیکن شناخته شد.
اعضای تیم بسکتبال دانشگاه علوم پزشکی تهران را محمدامین دشتی پزشکی، علی طاهری‌ زاده علوم آزمایشگاهی، ارشیا عابدی علوم آزمایشگاهی، مهدی فرهادی دندان‌پزشکی، متین عبدوس دندان‌پزشکی، رامتین مشحون علوم آزمایشگاهی، صادق فلاحی پزشکی، شهریار سلیمانی پزشکی، علیرضا اسماعیلی ویروس‌شناسی، بهداد علیخانی علوم آزمایشگاهی، محمدآرمین رستخیز پزشکی و مهرداد دشتیانه دندان‌پزشکی را تشکیل داده و مربیگری و سرپرستی آن به ترتیب بر عهده محمد الوندیان و حسین صارمی است.

کامران محمدیان

کامران محمدیان