محتوای خبری معاونت دانشجویی

صعود تیم فوتسال کارکنان دانشگاه به مرحله یک شانزدهم المپیاد کارکنان وزارت بهداشت

تیم فوتسال منتخب دانشگاه علوم پزشکی تهران، توانست به مرحله یک شانزدهم مسابقات فوتسال سومین دوره المپیاد کارکنان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، صعود کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، فوتسالیست های آقا دانشگاه که برای حضور در المپیاد کشوری کارکنان وزارت بهداشت 7 آذرماه به خزرآباد ساری اعزام شدند، توانستند با پیروزی در مقابل حریفان خود تیم های دانشگاه علوم پزشکی تبریز، تیم دانشگاه علوم پزشکی تربت جام و تیم دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به مرحله یک شانزدهم این دوره از مسابقات صعود کنند.
این تیم 11 آذر 1401 در آخرین دیدار خود در مرحله گروهی توانست در مقابل حریف خود تیم دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با نتیجه دو بر صفر پیروز شود.
توضیح اینکه اعضای این تیم را: عباس شکری، عباس رمضانی، حبیب عبدالمالکی، محمد فراهانی، حسین شهمرادی، حسن ترابی، علی رضا رسول زاده، علی نقاشیان، حامد کرمی و رضا مینای تشکیل داده و مربیگری و سرپرستی آن را به ترتیب امین نصیری و اکبر بهرامی بر عهده دارند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان