محتوای خبری معاونت دانشجویی

فراخوان انتخاب اتاق نمونه بهداشتی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران

به مناسبت هفته سراهای دانشجویی، اتاق نمونه بهداشتی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران انتخاب و از دانشجویان ساکن در اتاق های منتخب تقدیر و جوایزی اهدا می شود.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، به مناسبت هفته سراهای دانشجویی با بازدید کارشناسان مرکز بهداشت و بر اساس درخواست دانشجویان، اتاق های نمونه بهداشتی انتخاب خواهند شد.
انتخاب اتاق نمونه بهداشتی براساس چک لیست های مدون بهداشتی مانند رعایت بهداشت فردی، نگهداری صحیح مواد غذایی و بهداشت محیط شامل: نظافت اتاق، حمام، سرویس بهداشتی، آشپزخانه، داشتن برنامه نظافت اتاق و همدلی و همکاری اعضای اتاق در ارتقای بهداشت محیط سراهای دانشجویی است.
دانشجویان داوطلب می‌توانند تا 20 اردیبهشت 1403 با تکمیل فرم و تحویل آن به مسئول سرای دانشجویی خود، در این مسابقه شرکت کنند.
برای دریافت پوستر فراخوان اتاق نمونه، اینجا کلیک کنید.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی