محتوای خبری معاونت دانشجویی

فراخوان برگزاری دوره های جدید آموزشی شنا کودکان در مجموعه استخر و سونای شهید توکلی

مدیریت تربیت‌بدنی دانشگاه دوره جدید آموزشی شنا را ویژه فرزندان کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه در دو بخش دختران و پسران برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، تیم مدیریت تربیت بدنی در نظر دارد، دوره آموزشی شنا را به صورت اختصاصی ویژه فرزندان کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در دو سطح مبتدی و پیشرفته و در دو بخش دختران و پسران در 12 جلسه برگزار کند.
بنابر اعلام اداره گسترش ورزش های همگانی مدیریت تربیت‌بدنی، ثبت نام در کلاس های آموزشی شنا از 23 خرداد 1401 آغاز و شروع دوره ها از 4 تیر 1401 برای پسران و 5 تیر 1401 برای دختران تعیین شده است.
نکته قابل توجه اینکه، به دلیل محدودیت ظرفیت پذیرش اولویت‌بندی بر اساس زمان ثبت نام متقاضیان صورت می پذیرد.
توضیح اینکه، علاقه مندان برای ثبت‌نام و یا کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به آدرس: ‌خیابان نصرت شرقی، نرسیده به میدان توحید، دانشکده پرستاری و مامایی، مجموعه استخر و سونای شهید توکلی دانشگاه علوم پزشکی تهران مراجعه و یا با شماره تلفن 66420738 تماس برقرار کنند.
برای دریافت پوستر فرخوان برگزاری دوره شنا، اینجا کلیلک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان