محتوای خبری معاونت دانشجویی

فراخوان برگزاری مسابقات ورزشی جام رمضان ویژه دانشجویان پسر دانشگاه

مدیریت تربیت بدنی در نظر دارد مسابقات ورزشی مجازی را تحت عنوان جام رمضان، ویژه دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، مدیریت تربیت بدنی به منظور افزایش تحرک و نشاط دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران، یک دوره مسابقات ورزشی را با عنوان «جام رمضان»، به صورت مجازی در رشته های: درازنشست (در مدت زمان 45 ثانیه)، پلانک و پروانه (در مدت زمان 45 ثانیه) برگزار می کند.
ورزشکاران علاقه مند برای شرکت در این مسابقات تا 22 اردیبهشت ماه مهلت دارند فیلم های ضبط شده خود را که به صورت افقی و با لباس ورزشی مناسب ضبط کرده اند از طریق برنامه واتساپ به شماره 09125078350 ارسال و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 88953872 داخلی 224 تماس بگیرند.
همچنین دانشجویان شرکت کننده در ابتدای فیلم برداری باید رو به دوربین ایستاده و بعد از ذکر نام، نام خانوادگی و رشته تحصیلی خود و اینکه این فیلم برای مسابقات جام رمضان دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران ضبط می شود، مسابقه خود را آغاز کنند.
برای مشاهده فیلم آموزشی حرکات صحیح پلانک، به لینک زیر مراجعه کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان