محتوای خبری معاونت دانشجویی

فراخوان برگزاری مسابقات ورزشی ویژه دانشجویان سرای متاهلین دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظر دارد، به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر مسابقات ورزشی را ویژه دانشجویان سرای متاهلین برگزار کند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، به همت مدیریت تربیت بدنی مسابقات ورزشی ویژه دانشجویان خوابگاه متاهلین در سالن ورزشی خوابگاه به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر در روزهای پنجشنبه 26 بهمن و جمعه 27 بهمن 1402 از ساعت 16 تا 19 برگزار می شود.
هدف از برگزاری این دوره از مسابقات افزایش شور، نشاط، تندرستی و گسترش فرهنگ ورزش در میان دانشجویان است. مسابقات از 4 رشته ورزشی ویژه دختران و پسران تشکیل شده که شامل: دارت، فوتبال رومیزی، طناب زنی و پلانک است.
علاقه مندان می توانند برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 42910306 (بانوان) و 42910312 (آقایان) تماس بگیرند و یا به کانال ورزش دانشگاه به نشانی TUMSSPORT@ مراجعه کنند.
برای دریافت پوستر مسابقات، اینجا کلیک کنید.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی