محتوای خبری معاونت دانشجویی

فراخوان برگزاری کوه پیمایی دانشجویان دختر دانشگاه در کاروان نشاط و سلامت

با برنامه ریزی به عمل آمده در مديريت تربیت‌بدنی، کوه پیمایی یک روزه تفریحی- ورزشی ویژه دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، انجمن کوهنوردی مدیریت تربیت بدنی با هدف افزایش نشاط و تحرک در بین دانشجویان، کوه پیمایی یک روزه را با عنوان کاروان نشاط و سلامت در منطقه فشم (گرمابدر) و به صورت اختصاصی ویژه دانشجویان دختر دانشگاه برگزار می کند.
زمان برگزاری کوه پیمایی دانشجویان دختر روز پنجشنبه 20 تیر 98 و حرکت از مقابل درب اصلی مجتمع کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران (درب خوابگاه دختران) خواهد بود.
همچنین، اداره گسترش ورزش های همگانی مهلت ثبت نام برای شرکت در برنامه یادشده شده را تا پایان ساعت اداری روز سه شنبه 18 تیر ماه تعیین کرده است.
علاقه مندان می‌توانند برای ثبت‌نام به رابطین ورزشی خوابگاه ها مراجعه و يا با شماره تلفن های 86013269 و 86013273 (داخلی 241) تماس برقرار کنند.
توضیح اینکه، ثبت نام کنندگان می بایست کفش مناسب، کوله پشتی، بطری آب، کلاه، عینک آفتابی، لباس گرم و تغذیه در کوه پیمایی به همراه داشته باشند.

فرزاد  سلطانپور

فرزاد سلطانپور