محتوای خبری معاونت دانشجویی

فراخوان جذب بازیکن برای شرکت در تمرینات تیم های ورزش های همگانی

مدیریت تربیت‌ بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران از دانشجویان دختر و پسر دانشگاه برای شرکت در تمرینات تیم های منتخب ورزشی در رشته های همگانی دعوت کرد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مدیریت تربیت بدنی دانشگاه با هدف جذب بازیکن به منظور تکمیل اعضای تیم های ورزشی در رشته های همگانی (دارت، فوتبال رومیزی، فریزبی، طناب زنی، روبیک، داژبال، طناب کشی و آمادگی جسمانی) از دانشجویان دختر و پسر دانشگاه که علاقمند به شرکت در تمرینات تیم های ورزشی هستند، دعوت کرد.
دانشجویان ورزشکار و علاقمند می توانند برای ثبت نام به نشانی http://vsca.tums.ac.ir/registration مراجعه و با پر کردن فرم ثبت نام، رشته مورد نظر خود را در قسمت توضیحات وارد کنند و یا با شماره تلفن ۴۲۹۱۰ داخلی 306-309 تماس گرفته و همچنین می توانند به کانال ورزش دانشگاه به نشانی tumssport@ مراجعه کنند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان