محتوای خبری معاونت دانشجویی

فراخوان حضور کارکنان خانم برای شرکت در تمرینات تیم های ورزشی

مدیریت تربیت‌ بدنی به منظور تکمیل تیم های ورزشی در رشته های: شنا، والیبال، آمادگی جسمانی، تنیس روی میز و دارت دانشگاه علوم پزشکی تهران در فراخوانی، از کارکنان و اعضای هیئت علمی خانم علاقه مند به شرکت در کلاس های آموزشی دعوت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مدیریت تربیت بدنی دانشگاه با هدف کسب مهارت و شرکت در مسابقات منطقه ای و کشوری، فراخوان جذب بازیکن در کلاس های آموزشی در رشته های شنا، والیبال، آمادگی جسمانی، تنیس روی میز و دارت را که به صورت حضوری برگزار می شوند، را اعلام کرد.
بر این اساس، بانوان ورزشکار و علاقه مند به شرکت در این تمرینات می توانند برای ثبت نام به نشانی vsca.tums.ac.ir/registration مراجعه و با پر کردن فرم ثبت نام، رشته مورد نظر خود را در قسمت توضیحات وارد کنند و یا با شماره تلفن های 42910 داخلی 302 تماس گرفته و یا به کانال ورزش دانشگاه به نشانی @tumssport  مراجعه کنند.
برای دریافت پوستر فراخوان، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان