محتوای خبری معاونت دانشجویی

فراخوان دعوت به همکاری مجله صوتی تصویری رسانه 43

معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی برای راه اندازی رسانه 43 از همه علاقمندان دعوت به همکاری می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، با توجه به تغییر کاربری ابزارهای ارتباطی شخصی و تغییر ماهیت و کارکرد رسانه ها و ضرورت همگامی با تغییرات جهانی که پیامد عصر حاضر است، معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه و معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی قصد دارند مجله صوتی تصویری رسانه 43 را با هدف ارتقای سطح آگاهی و اطلاع رسانی در محدوده دانشگاه راه اندازی کنند.
براین اساس، اعضای این رسانه هر هفته 2 ساعت برنامه فرهنگی و هنری را در بستر اسکای روم و لایو اینستاگرام، تهیه و پخش خواهند کرد.
از تمامی گروه های هنری و نشریات دانشجویی و علاقمندانی که تجربه فعالیت در حوزه تولید محتوا و یا تمایل به فعالیت در زمینه های فرهنگی، کار آفرینی، صنفی، پژوهشی، رفاهی، آموزشی و خوابگاه دارند، می توانند برای هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 88984165 مدیریت امور هنری و فوق برنامه، تماس بگیرند.

برای دریافت پوستر فراخوان دعوت به همکاری با رسانه 43، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان