محتوای خبری معاونت دانشجویی

فراخوان سراسری کاریکاتور و کارتون «شکست ترمیم‌ناپذیر» تا پایان آبان تمدید شد

با محوریت سخنان و کلید‌واژه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد حرکت مجاهدان فلسطینی در عملیات بزرگ «طوفان‌ الاقصی» فراخوان سراسری کاریکاتور و کارتون «شکست ترمیم‌ناپذیر» برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و انشجویی، محورهای اصلی فراخوان سراسری کاریکاتور و کارتون با موضوع «شکست ترمیم‌ناپذیر» شامل: شکست غیر قابل ترمیم نظامی و اطلاعاتی رژیم غاصب، زلزله ویرانگر در سازه‌های اصلی حاکمیت رژیم صهیونیستی، مظلوم‌نمایی؛ بهانه‌ای برای تداوم ظلم مضاعف، دست‌بوسی طراحان مدبر و هوشمند و جوانان شجاع فلسطینی، نسل‌کشی فلسطینیان توسط رژیم غاصب، لزوم محاکمه رژیم صهیونیستی، سیاست‌های آمریکایی، پشتوانه اقدامات صهیونیستی، خشم و عصبانیت غیرقابل کنترل ملت‌های مسلمان در صورت تداوم جنایات اسرائیل است.
جوایز ارزنده این جشنواره:
نفر اول: پنجاه میلیون ریال
نفر دوم: سی میلیون ریال
نفر سوم: بیست میلیون ریال
برگزاری نمایشگاه و چاپ کتاب از آثار برتر
علاقه مندان می توانند تا پایان آبان ماه 1402 برای ارسال آثار و کسب اطلاعات بیشتر با شناسه https://ble.ir/atashbezan در پیام رسان بله در ارتباط باشند.
توضیح اینکه: این جشنواره را مازیا بیژنی و محمد علی رجبی داوری می کنند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی