محتوای خبری معاونت دانشجویی

فراخوان طراحی یادبود مقبره شهیده عزت الملوک کاووسی

مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی، مسابقه طراحی یادبود مقبره شهیده عزت الملوک کاووسی از شهدای دانشگاه علوم پزشکی تهران را برگزار می کند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، «شهیده عزت الملوک کاووسی» از شهدای "بانوی" دانشگاه در 21 بهمن 1357 در حین انتقال مجروح در زمان پیاده شدن از آمبولانس مورد اصابت گلوله قرار گرفت و به فیض شهادت نائل آمد. پیکر مطهرش توسط همرزمان او شبانه به بیمارستان امام خمینی (ره) منتقل و با موافقت خانواده در محوطه بیمارستان که اکنون در مقابل مرکز تصویربرداری است به خاک سپرده شد.
مدیریت فرهنگی و اجتماعی از هنرمندان، معماران و علاقه مندان (استادان، کارکنان و دانشجویان) در زمینه طراحی یادبود مقبره شهدا دعوت می کند، آثار خود را تا 30 دی ماه 1402 به اینجا ارسال کنند.
توضیح اینکه، به برترین اثر جایزه نفیسی اهدا می شود.
برای دریافت پوستر فراخوان، اینجا کلیک کنید.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی