محتوای خبری معاونت دانشجویی

فراخوان عضویت و ثبت نام در سامانه کانون های دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

فاز اول سامانه کانون های فرهنگی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور در اداره کل فرهنگی وزارت بهداشت طراحی شد و دبیران کانون های دارای مجوز از دانشگاه، می بایست در این سامانه ثبت نام کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی،  همه کانون های دانشجویی (فرهنگی، اجتماعی، خیریه، جهادی، هنری و ادبی) تا پایان مرداد ماه سال جاری فرصت دارند که نسبت به ثبت کانون و عضویت اعضای کانون در این سامانه به آدرس http://kanoonf.behdasht.gov.ir اقدام کنند و در صورت ثبت نام نکردن از لحاظ معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت مجوز کانون لغو می شود.
همچنین اخبار مربوط به کانون های دانشجویی در صورت ارسال به پست الکترونیک kanoon@behdasht.gov.ir در سامانه کانون های فرهنگی دانشجویی وزارت متبوع منتشر خواهد شد.
برای دریافت راهنمای عضویت و ثبت نام دبیر کانون در این سامانه اینجا کلیک کنید.
برای دریافت راهنمای عضویت و ثبت نام عضو کانون در این سامانه اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان