محتوای خبری معاونت دانشجویی

فراخوان مدیریت تربیت بدنی از دانشجویان دختر برای شرکت در تمرینات رشته های ورزشی همگانی

مدیریت تربیت‌ بدنی از دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی تهران برای شرکت در تمرینات تیم های منتخب ورزشی و شرکت در پنجمین المپیاد ورزش های همگانی وزارت بهداشت دعوت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، مدیریت تربیت بدنی دانشگاه باهدف جذب و شناسایی دانشجویان مستعد به منظور تکمیل تیم های منتخب دانشگاه در رشته های ورزشی «داژبال، فریزبی، فوتبال رومیزی، بسکتبال 3 نفره، طناب زنی و مینی فوتبال» و شرکت در پنجمین المپیاد ورزش های همگانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در اسفندماه سال جاری و به صورت حضوری برگزار می شود، از دانشجویان دختر دعوت به شرکت در تمرینات این تیم ها کرد.
دانشجویان دختر ورزشکار و علاقه مند به شرکت در این تمرینات و عضویت در تیم های منتخب دانشگاه می بایست تا 30 دیماه 1400 به نشانی اینجا مراجعه و با پر کردن فرم ثبت نام، رشته مورد نظر خود را در قسمت توضیحات وارد کنند.
همچنین، برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تلفن های 88961004 و 88953872 داخلی 216 تماس گرفته و یا به کانال ورزش دانشگاه به نشانی tumssport@ مراجعه کنند.
برای دریافت پوستر فراخوان، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان