محتوای خبری معاونت دانشجویی

فراخوان مدیریت تربیت بدنی برای شرکت در مسابقات آنلاین شطرنج ویژه دانشجویان دانشگاه های کشور

مدیریت تربیت بدنی با تبریک فرارسیدن سال نو، دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران را به شرکت در مسابقات بزرگ شطرنج آنلاین دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور فراخواند.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، مدیریت تربیت بدنی از دانشجویان دختر و پسر دانشگاه برای شرکت در مسابقات آنلاین شطرنج که توسط انجمن شطرنج فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی از روز دوشنبه 25 فروردین 99 و به مناسبت فرارسیدن سال نو برگزار می شود، دعوت کرد.
علاقه مندان می توانند برای ثبت نام تا پایان ساعت اداری روز یکشنبه 24 فروردین ماه اقدام کنند.
بازیکنان شرکت کننده موظف هستند هنگام ثبت نام، هویت واقعی، شناسه
lichess (در سایت lichess.org اکانت ساخته و در صفحه اصلی register و لینک ارسالی به ایمیل را فعال کنید) و تصویر کارت دانشجویی خود را از طریق پیام رسان واتساپ به شماره 09382697384 (محمد موسوی) ارسال کنند. پس از ارسال و تایید مدارک، گذرواژه ورود به لینک مسابقات برای بازیکنان ارسال خواهد شد.
همچنین دانشجویان برای دریافت آخرین اخبار و اطلاعیه های این مسابقات می توانند از طریق کانال تلگرامی
https://t.me/chessuniversity در ارتباط باشند.
برای دریافت آیین نامه مسابقات شطرنج آنلاین، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان