محتوای خبری معاونت دانشجویی

فراخوان مسابقات ورزشی دانشجویان دختر به مناسبت روز دانشجو

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران، به مناسبت روز دانشجو مسابقات ورزشی را در دو رشته بسکتبال و بدمینتون ویژه دانشجویان دختر دانشگاه، برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، به منظور افزایش تحرک و نشاط دانشجویان، مسابقه بدمینتون را 14 آذرماه 1401 از ساعت 16 تا 17:30 و مسابقه بسکتبال سه نفره را 16 آذر از ساعت 17 تا 19 در سالن ورزشی شهید فتحی ویژه دانشجویان دختر دانشگاه برگزار می کند.
علاقه مندان برای شرکت در این مسابقات می توانند تا 14 آذر 1401 از طریق لینک ثبت نام معاونت دانشجویی و فرهنگی به نشانی https://vsca.tums.ac.ir/registration اقدام به ثبت نام و رشته مورد نظر خود را در قسمت توضیحات وارد کنند.
توضیح اینکه، برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن 42910306 تماس گرفته و یا به کانال ورزش دانشگاه با شناسه@tumssport  مراجعه کنید

کامران محمدیان

کامران محمدیان