محتوای خبری معاونت دانشجویی

فرانک فیروزفر به عنوان نماینده دبیران کانون های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران انتخاب شد

مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، از برگزاری انتخابات نماینده دبیران کانون های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مراسم انتخابات نماینده دبیران کانون های فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران که  ٩ مهرماه 1402 در محل سالن شورای معاونت برگزار شد، با مشارکت 14 دبیر در انتخابات درحالی به پایان رسید که فرانک فیروزفر دانشجوی دکترای تخصصی بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری‌ها با کسب اکثریت آراء به عنوان نماینده دبیران کانون ها انتخاب شد.
در این انتخابات ابتدا
۴ کاندید به ارائه کوتاهی از رزومه خود پرداختند و سپس فرآیند انتخابات با حضور دکتر محمود مطهری نیا مدیر امور فرهنگی و اجتماعی برگزار شد.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی