محتوای خبری معاونت دانشجویی

قدردانی دکتر پورغریب از کارکنان معاونت دانشجویی فرهنگی و معارفه دکتر صادقیان معاون جدید

دکتر محمد حسین پورغریب شاهی معاون پیشین دانشجویی فرهنگی با همراهی دکتر محمدحسین صادقیان معاون جدید دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با حضور در واحدهای این معاونت ضمن معارفه معاون جدید، از تلاش و فداکاری کارکنان در دوران تصدی این مسئولیت، قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، روز شنبه 3 مهرماه 1400 معاونان پیشین و جدید دانشجویی فرهنگی دانشگاه جلساتی را با مدیران معاونت از ساعت 8 تا 12 برگزار کردند و مدیران به تشریح برنامه های قبلی، در دست اقدام و آینده خود پرداختند.
پس از این جلسات دکتر پورغریب با همراهی دکتر صادقیان به طبقات معاونت رفتند و ضمن معارفه معاون جدید و آشنایی با کارکنان و واحدهای معاونت، دکتر پورغریب از کارکنان حلالیت خواست و از زحمات آنان در دوران تصدی این مسئولیت، قدردانی کرد.
توضیح اینکه، عکس یادگاری مقابل ساختمان معاونت دانشجویی فرهنگی، حسن ختام این دیدارها بود.

کامران محمدیان

کامران محمدیان