محتوای خبری معاونت دانشجویی

قرارداد بیمه حوادث گروهی دانشجویان شاغل به تحصیل در سال تحصیلی 02-1401 منعقد شد

رئیس اداره رفاه و تعاون معاونت فرهنگی و دانشجویی، از انعقاد قرارداد بیمه حوادث گروهی دانشجویان شاغل به تحصیل در سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، زیبا فولادی رئیس اداره رفاه و تعاون دانشجویان در این خصوص گفت: تمام دانشجویان شاغل به تحصیل در سال تحصیلی 1402-1401 همچون سال های گذشته تحت پوشش بیمه حوادث گروهی قرار گرفتند.
این قرارداد مابین معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و بیمه دی منعقد شد و همه دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه تحت پوشش این بیمه قرار گرفتند تا در صورت بروز هر گونه حادثه احتمالی برای دانشجویان، طبق ضوابط قرارداد، هزینه های درمان و غرامت پرداخت شود.
دانشجویان می توانند در صورت بروز هر گونه حادثه بعد از اتمام معالجه و درمان، مدارک درمانی و مستندات پرداختی خود را به اداره رفاه و تعاون تحویل داده تا در این خصوص اقدام شود.

کامران محمدیان

کامران محمدیان