محتوای خبری معاونت دانشجویی

قرعه کشی پیش بینی نتیجه مرحله حذفی فوتبال جام ملت های آسیا 2023 برگزار شد

معاونت فرهنگی و دانشجویی، از برگزاری قرعه کشی نظرسنجی و پیش بینی بازی ایران در مقابل تیم قدرتمند ژاپن در جام ملت های آسیا 2023 خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این قرعه کشی 17 بهمن 1402 به مناسبت برد تیم ملی فوتبال ایران بعد از 19 سال مقابل تیم قدرتمند ژاپن در مرحله یک هشتم جام ملت های آسیا برگزار و اسامی برگزیدگان اعلام شد.
شناسه های اینستاگرام abbas.gohar ،dr_ebrahimi.m و elham.molaei73 به عنوان برنده معرفی و با مراجعه به معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، خیابان قدس، نبش کوچه باستانی پالیزی، طبقه اول، روابط عمومی می توانند هدایای خود را دریافت کنند.
توضیح اینکه، با صعود تیم ملی ایران به مرحله نیمه نهایی و بازی در مقابل تیم ملی قطر، نظر سنجی جدیدی در فضای مجازی به آدرس instagram.com/tumsvsca در حال برگزاری است.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی