محتوای خبری معاونت دانشجویی

مجموعه کارگاه های روانشناختی ویژه کارکنان دانشگاه برگزار می شود

مرکز مشاوره و راهنمایی معاونت دانشجویی فرهنگی اقدام به برگزاری کارگاه های آنلاین توانمندسازی، ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران کرده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان با هدف پیشگیری و کاهش آسیب‌های روانی و در راستای بهبود سبک زندگی وافزایش مهارت‌های ارتباطی کارمندان، اقدام به برگزاری ۹ کارگاه آموزشی آنلاین کرده است.
این کارگاه ها، در روزهای دوشنبه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ با تدریس مدرسان مجرب برگزار خواهد شد و شرکت در کارگاه‌ها برای عموم آزاد است.
براین اساس، اولین کارگاه روز دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ با عنوان « سبک‌ها و مهارت‌های ارتباطی» و با تدریس مجید مردی روانشناس و درمانگر مرکز مشاوره برگزار خواهد شد.
علاقه مندان برای شرکت در این کارگاه‌ها می‌توانند در ساعت و روز تعیین شده به رسانه صوتی و تصویری دارالفنون معاونت دانشجویی فرهنگی به نشانی اینجا مراجعه کنند.
برای دریافت پوستر و برنامه زمان بندی مجموعه کارگاه‌های ویژه کارکنان، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان