محتوای خبری معاونت دانشجویی

مدیریت فرهنگی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته خوابگاه ها رویدادهای متنوعی برگزار می کند

مدیریت فرهنگی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظر دارد به مناسبت هفته خوابگاه ها(از 24 تا 30 اردیبهشت) رویدادهای متنوعی را در حوزه های مختلف ویژه دانشجویان برگزار نماید.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این مجموعه از رویداد های فرهنگی که به مناسبت هفته امور خوابگاه ها برگزار می شود در روزهای فرد برای پسران و روزهای زوج برای دختران، از ساعت 16 تا 22 در خانه فرهنگ کوی دانشگاه برگزار می شود.
از عناوین مهم این برنامه می توان به بازی های رایانه ای، رویداد مافیا، شب شعر، فیلم های سینمایی در سینما خانه فرهنگ و مسابقه فکری مونوپولی اشاره کرد. برای دومین فستیوال پانتومیم دانشگاه علوم پزشکی تهران هم می توانید ثبت نام کنید.
سایر رویدادها نیز شامل بازارچه خیریه کیش مهر و بازارچه عرضه محصولات دانشجویی، پویش پاکسازی محیط زیست (توچال)، تماشای دانشجویی تئاتر(تخفیف دانشجویی) و دعوت از معاونین محترم دانشجویی دانشکده ها برای بازدید از خوابگاه ها می باشد. در پایان نیز ایستگاه انتقال خون در خانه فرهنگ کوی دانشگاه با همکاری جهاد دانشگاهی برقرار می شود.
جهت دریافت پوستر برنامه اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان