محتوای خبری معاونت دانشجویی

• تاریخ انتشار : 1401/01/31 - 17:27

مراسم افطاری بسیج دانشجویی با حضور مسئولان دانشگاه

بسیج دانشجویی دانشگاه، میزبان معاون فرهنگی و دانشجویی و رئیس دانشکده پزشکی برای مراسم افطاری بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، دانشجویان بسیجی روز شنبه 27 فروردین 1401 میزبان مسئولین دانشگاه و دانشکده پزشکی بودند. در این مراسم که با هدف گرامیداشت ایام مبارک ماه رمضان برگزار شده بود، حضور دکتر محمد حسین صادقیان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، دکتر محمدتقی بیگ محمدی رئیس دانشکده پزشکی، حجت اسلام والمسلمین ابوالفتح غفاری نماینده دفتر مقام معظم رهبری، مشاورین معاونت فرهنگی و دانشجویی و ادورا بسیج دانشجویی، فضای گرم و صمیمی در کنار دانشجویان بوجود آورد. در این مراسم دانشجویان توانستند بدون واسطه خواسته ها و نقطه نظرات خود را بیان کنند تا در برنامه ریزی ها و هدف گذاری های آینده دانشگاه در نظر گرفته شوند.
در پایان، دکتر صادقیان با بیان نظر مثبت هیئت رئیسه دانشگاه به مسایل دانشجویان گفت: بهبود کیفیت زندگی دانشجویان بسیار پر اهمیت است و ما تمام تلاش خود را برای بهبود آن خواهیم کرد. وی در ادامه در پاسخ به این سوال که ضرورت این بازدیدها و دیدارها چیست گفت: رابطه مستقیم و بی واسطه جزو سیاست های اصلی مسئولین دانشگاه در تمام عرصه ها است و موجبات درک بهتر و صحیح از وضعیت موجود و پیشرفت های بعمل آمده در برنامه های معاونت را برای تیم اجرایی معاونت فراهم می کند.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
کامران محمدیان