محتوای خبری معاونت دانشجویی

مراسم تقدیر از فعالان دانشجویی معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار می شود

مدیریت امور هنری و فوق برنامه با حمایت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مراسم تقدیر از فعالان دانشجویی را که در ایام کرونا و قرنطینه همچنان موثر و مستمر برنامه های متعدد فرهنگی خود را اجرا کرده اند، برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، مراسم تقدیر از فعالان دانشجویی فرهنگی با عنوان فصل نو فصل همدلی، به پاس زحمات و تلاش فرهنگی دانشجویان در طول ایام کرونا در کانون های دانشجویی، نشریات دانشجویی، انجمن های علمی، انجمن های ورزشی، تشکل های اسلامی، شورای صنفی و سفیران بخش های مختلف جشنواره بین المللی سیمرغ و با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با عرصه های مختلف فرهنگی، روز سه شنبه 19 اسفند 99 از ساعت 14 تا 16، با رعایت فاصله اجتماعی و تمام شیوه نامه های بهداشتی و با حضور مدیران و مسئولان فرهنگی دانشگاه برگزار خواهد شد.
همچنین این مراسم بصورت زنده از طریق تلویزیون اینترنی معاونت دانشجویی فرهنگی (دارالفنون) به نشانی اینجا پخش خواهد شد.
برای دریافت پوستر مراسم، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان