محتوای خبری معاونت دانشجویی

مراسم معارفه و اهدای احکام اعضای جدید دوازدهمین دوره شورای صنفی خوابگاه ها برگزار شد

مدیریت امور خوابگاه ها، احکام اعضای جدید دوازدهمین دوره شورای صنفی دانشجویان خوابگاهی را به ایشان ابلاغ کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، این جلسه روز دوشنبه 17 تیر 98 از ساعت 14 تا 16:30، با حضور دکتر فرهاد رضایی مدیر امور خوابگاه ها، حمید میرزاعلی معاون امور خوابگاه ها، کارشناسان مدیریت و اعضای جدید شورای صنفی دانشجویان در خوابگاه ها برگزار شد.
ابتدای جلسه، دکتر رضایی ضمن خیر مقدم و تبریک به اعضای جدید شورای صنفی، توضیحاتی در مورد وضعیت خوابگاه ها ارائه داد.
وی ادامه داد: شورای صنفی می تواند به عنوان بازوی اجرایی مسئولان خوابگاه ها باشد و خود را جزئی از مجموعه مدیریت امور خوابگاه ها بدانند.
مدیر امور خوابگاه ها افزود: باید بپذیریم در برهه کنونی به دلیل محدودیت شدید مالی، امکان ارائه خدمات رفاهی خوابگاهی بیشتر میسر نمی باشد و باید امیدوار بود که در آینده بتوان این کاستی ها را جبران کرد.
سپس اعضای شورای صنفی از برنامه ها، انتظارات و درخواست های دانشجویان توضیحاتی ارائه دادند.
در پایان، اعضای جدید شورای صنفی خوابگاه ها احکام خود را از مدیر امور خوابگاه ها دریافت کردند.
خبرنگار: وجه اله دوستی

فرزاد  سلطانپور