محتوای خبری معاونت دانشجویی

مسابقات آمادگی جسمانی کارکنان و اعضای هیئت علمی برگزار شد

مدیریت تربیت بدنی مسابقات آمادگی جسمانی را به مناسبت هفته تربیت بدنی، ویژه کارکنان و اعضای هیئت علمی آقایان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار و اسامی افراد برتر را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این مسابقات به صورت حضوری و بارعایت دستورالعمل های بهداشتی روز دوشنبه 15 آبان 1400 از ساعت 15 تا 20 در مجموعه ورزشی شهید چمران برگزار شد و 20 تن از کارکنان و اعضای هیئت علمی آقا رقابتی هیجان انگیز را به نمایش گذاشتند.
در پایان این مسابقات حسین شهمرادی از مدیریت حراست با کسب بهترین رکورد (2 دقیقه و 40 ثانیه) به مقام اولی دست پیدا کرد.
همچنین، سیدمهدی صمیمی از دانشکده دندانپزشکی با کسب رکورد 2 دقیقه و 50 ثانیه و اسداله جلیلی از مرکز تحقیق و توسعه دانشگاه با کسب رکورد 3 دقیقه و 2 ثانیه، به ترتیب موفق به کسب عناوین دوم و سومی شدند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان