محتوای خبری معاونت دانشجویی

مسابقات ورزشی در رشته های همگانی ویژه دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی برگزار می شود

مدیریت تربیت بدنی مسابقات ورزشی رشته های همگانی را به مناسبت هفته تربیت بدنی و در بخش آقایان برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این مسابقات به مناسبت هفته تربیت بدنی و در رشته های: فریزبی، آمادگی جسمانی، پرتاب بسکتبال، دوچرخه سواری، هدف زنی والیبال و روبیک (مجازی) در بخش دانشجویان و رشته های: فریزبی، آمادگی جسمانی، پرتاب بسکتبال، دوچرخه سواری و هدف زنی والیبال در بخش کارکنان و اعضای هیئت علمی برگزار می شود.
علاقه مندان برای شرکت در این مسابقات می توانند تا 25 مهر 1400 از طریق لینک ثبت نام معاونت دانشجویی فرهنگی به نشانی اینجا اقدام به ثبت نام کنند.
همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های 88961004 و 88953872 داخلی 224 تماس گرفته و یا به کانال ورزش دانشگاه با شناسه @tumssport مراجعه کنید.
برای دریافت آیین نامه مسابقات، اینجا کلیک کنید.
برای دریافت برنامه مسابقات، اینجا کلیک کنید.
برای دریافت پوستر مسابقات، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان