محتوای خبری معاونت دانشجویی

مسابقه بزرگ عکاسی «لبخند پدر» ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود

مدیریت امور هنری و فوق برنامه با همکاری کانون دانشجویی عکاسی لنز و به مناسبت میلاد مبارک حضرت علی (ع) و روز پدر، مسابقه عکاسی لبخند پدر را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، دانشجویان برای شرکت در این مسابقه می توانند عکس های خاطره انگیز خود با پدرشان را به همراه (نام و نام خانوادگی، رشته تحصیلی، شماره دانشجویی و شماره تلفن همراه) از 19 تا 26 بهمن به آیدی تلگرام@farhangi43  ارسال کنند.
براین اساس، انتخاب نفرات برتر در این مسابقه از طریق شمارش لایک عکس های منتخب در صفحه اینستاگرام معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران به نشانی@tumsvsca  انجام می شود.
توضیح اینکه، زمان برگزاری مسابقه و گرفتن لایک از 27 تا 30 بهمن بوده و به 3 نفر از دانشجویانی که عکس هایشان بیشترین تعداد لایک را در صفحه اینستاگرام معاونت دانشجویی فرهنگی کسب کنند، جوایز نقدی اهدا می شود.
برای دریافت پوستر مسابقه عکاسی «لبخند پدر» اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان