محتوای خبری معاونت دانشجویی

مسابقه فرهنگی ویژه برنامه دورهمی مجازی شب یلدا برگزار می شود

معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت شب یلدا و روز پرستار، مسابقه های فرهنگی ویژه برنامه دوره همی مجازی شب یلدا را برگزار خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، معاونت دانشجویی فرهنگی با هدف ایجاد آگاهی نسبت به تاریخچه آداب و سنن ایرانی و ایجاد انگیزه برای کسب اطلاعات پیرامون ویروس جدید کرونا که جهان را با تصویری متفاوت از گذشته مواجه کرده، مبادرت به برگزاری مسابقه فرهنگی در ویژه برنامه دورهمی مجازی شب یلدای خانواده دانشگاه کرده است.
توضیح اینکه، جزئیات این مسابقه در ویژه برنامه دورهمی شب یلدا که روز شنبه 29 آذرماه 99 و از ساعت 19 تا 21 در آدرس vsca.tums.ac.ir/tv برگزار می شود، به اطلاع مخاطبان رسانده خواهد شد و همچنین جوایز متعددی هم بصورت قرعه کشی به عزیزانی که این برنامه را دنبال می کنند، اهدا خواهد شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان