محتوای خبری معاونت دانشجویی

مسابقه مشاعره ویژه دانشگاهیان به مناسبت پاسداشت روز زبان فارسی و حکیم ابوالقاسم فردوسی، برگزار می شود

رسانه دانشجویی صوتی و تصویری دارالفنون مسابقه مشاعره دانشگاهی را با هدف تقویت پیوند با زبان فارسی و ایجاد شور و نشاط در بین دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و علاقه مند به شرکت در مسابقه مشاعره، تا 21 اردیبهشت 1400 مهلت دارند برای ثبت نام به نشانی اینجا مراجعه و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 64432527 تماس بگیرند.
توضیح اینکه، این مسابقه مشاعره روز شنبه 25 اردیبهشت ماه همزمان با روز پاسداشت زبان فارسی و از ساعت 16 تا 17 برگزار و به افراد برتر هدایای ارزشمندی اهدا می شود.

کامران محمدیان

کامران محمدیان