محتوای خبری معاونت دانشجویی

مسابقه کتابخوانی «تکرار یا تغییر» برگزار می شود

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران یک دوره مسابقه کتابخوانی با محوریت کتاب «تکرار یا تغییر» را در دانشگاه برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، علاقه مندان برای شرکت در این مسابقه می توانند تا شنبه 22 خرداد 1400 با مراجعه به لینک ثبت نام در این مسابقه ثبت نام کنند.
همچنین برای دریافت کتاب «انتخابات، تکرار یا تغییر» می توانید با مراجعه به سایت یا برنامه "پاتوق" به نشانی اینجا، این کتاب را تهیه کنید.
طبق اعلام بسیج دانشجویی دانشگاه این مسابقه روز یکشنبه 23 خرداد ماه برگزار و به چهار نفر برگزیده جوایز نقدی اهدا می شود.
کتاب «انتخابات، تکرار یا تغییر» نوشته سیدمحمدحسین راجی، سیدمحمدرضا خاتمی و محسن فوجی است و علاقه مندان باشرکت در این مسابقه می توانند در مورد مسائل انتخابات آتی، مطالعات مفیدی داشته و موجب آگاهی بخشی برای دیگران باشند.
برای کسب اطلاعات بیشتر به کانال بسیج دانشگاه علوم پزشکی تهران به نشانی @basijpezeshki مراجعه کنید.
برای دریافت پوستر مسابقه بالا، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان