محتوای خبری معاونت دانشجویی

مسابقه کتابخوانی تحلیلی بر انقلاب اسلامی برگزار می شود

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری مدیریت امور هنری و فوق برنامه، مسابقه کتابخوانی «تحلیلی بر انقلاب اسلامی» را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این مسابقه به مناسبت چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.
علاقه مندان برای شرکت در این مسابقه تا پایان 30 بهمن 1400 مهلت دارند از طریق لینک اینجا ثبت نام کرده و پاسخ های خود را به دو صورت پیامکی (نام و نام خانوادگی، عبارت استاد، کارکنان یا دانشجو و محل خدمت یا محل تحصیل دانشجو، به همراه پاسخ سوالات که یک عدد 12 رقمی است را وارد کنید؛ بطوری که بجای حـروف الف، ب، ج، د شماره های 1، 2، 3، 4 در نظر گرفتـه، مانند: (علی مومنی تبار، کارمند دانشکده پزشکی، 123412341234) و به شماره  ۲۰۰۰۹۷۱۰۷ ارسال کنید) و یا به شماره واتساپ ۰۹۱۹۵۷۵۸۳۱۳ ارسال کنند.
همچنین، مرجع پاسخ به سؤالات، متن کتاب «آشنایی با انقلاب اسلامی ایران» است که برای دریافت سوالات و منبع کتاب می‌توانید به فایل زیر مراجعه کنید.
توضیح اینکه، به نفرات برتر مسابقه جوایزی ارزنده اهدا می شود.
برای دریافت فایل کتاب و سوالات مسابقه، اینجا کلیک کنید.
برای دریافت پوستر مسابقه، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان