محتوای خبری معاونت دانشجویی

مسابقه کتابخوانی مردانی حوالی خورشید، پنجم آذر برگزار خواهد شد

مسابقه کتابخوانی مردانی حوالی خورشید از سوی دبیرخانه جشنواره بین المللی سیمرغ، امروز چهارشنبه ۵ آذرماه از ساعت ۱۲ ظهر به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، به گزارش مفدا، علاقمندان به شرکت در مسابقه (دانشجویان و کارکنان دانشگاه‌های علوم‌پزشکی وزارت بهداشت و جامعه پزشکی کشور) می‌توانند پس از مطالعه کتاب، در روز چهارشنبه ۵ آذر ماه از ساعت ۱۲ ظهر با مراجعه به سایت festivalf.ir به صورت مجازی در این مسابقه شرکت کنند.
همچنین، برای شرکت در این مسابقه نیازی به ثبت نام در آزمون نبوده و پس از مراجعه به سایت
festivalf.ir در روز و ساعت اعلامی، اطلاعات فردی شرکت کننده دریافت و مسابقه به صورت مجازی برگزار می شود.
توضیح اینکه، مسابقه به صورت تستی بوده و مطالب درج شده در پاورقی کتاب نیز از منابع آزمون محسوب می‌شود و درپایان، به ده نفر از برگزیدگان کارت هدیه
5 میلیون ریالی و به چهل نفر، چهل بسته فرهنگی اهدا خواهد شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان