محتوای خبری معاونت دانشجویی

معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه، سوگواره شمیم کوثر را برگزار می کند

به مناسبت سالروز شهادت دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا (س)، سوگواره سرور بانوان دو عالم با عنوان «شمیم کوثر» برگزار و از طریق مجله صوتی و تصویری معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران بصورت آنلاین پخش خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، به همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه و با همکاری معاونت بین الملل دانشگاه و شعبه پردیس بین المللی کیش، سوگواره «شمیم کوثر» باحضور مهمانان ویژه و در 4 محور: حضرت زهرا (س) الگوی جامعه اسلامی، نقش بانوان در جامعه دانشگاهی، تأثیر بانوان در مدیریت بیماری کرونا و جایگاه بانوان در نظام سلامت، روز شنبه 27 دیماه 99 از ساعت 18 تا 19:30 برگزار خواهد شد.
براین اساس، دکتر سیماسادات لاری معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر مرضیه وحید دستجردی وزیر اسبق بهداشت و دکتر محمدحسین نیکنام عضو هیأت علمی دانشگاه (به زبان انگلیسی) در این برنامه بصورت آنلاین حضور داشته و پیرامون محورهای برنامه سخنرانی خواهند کرد.
همچنین، در خلال این سوگواره دانشجویان ایرانی و بین الملل دانشگاه به اجرای برنامه ویژه سالروز شهادت بانوی دوعالم خواهند پرداخت.
علاقه مندان و دوستداران اهل بیت علیهم السلام می توانند در زمان اعلام شده به آدرس vsca.tums.ac.ir/tv مراجعه و در این برنامه شرکت کنند.
در این سوگواره، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونت فرهنگی، بسیج دانشجویی و ستاد دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز همکاری خواهند داشت.
توضیح اینکه، بخشی از این سوگواره به زبان انگلیسی بوده و دانشجویان خارجی دانشگاه نیز می توانند از آن بهره مند شوند.
برای دریافت پوستر سوگواره شمیم کوثر، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان