محتوای خبری معاونت دانشجویی

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه میزبان مراسم عقد زوج جوان دانشجو

در روزهای نزدیک به ولادت مبارک حضرت فاطمه معصومه (س) و گرامیداشت روز دختر مراسم ازدواج و محرمیت یک زوج جوان دانشجو در سالن شورای معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، عصر روز دوشنبه 9 خردادماه 1401 و دقایقی پیش از اذان مغرب سالن شورای معاوت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه شاهد جاری شدن صیغه عقد علیرضا خمسه دانشجوی رشته داروسازی و سیده مهسا باقری دانشجوی رشته گفتار درمانی بود.
 این مراسم، بسیار ساده و به دور از تجملات و آلایش و با حضور اعضای خانواده این زوج، مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، کارشناسان فرهنگی، حجه الاسلام و المسلمین سید جمال خالقی نژاد و تعدادی از دانشجویان با قرائت قرآن آغاز شد.
در ابتدای مراسم دکتر محمود مطهری نیا مدیر امور فرهنگی و اجتماعی از نحوه آشنایی این زوج که بواسطه کرامت شهید حاتمی (یکی از شهدای بزرگوار هویزه) اتفاق افتاد سخن گفت.
در ادامه با کسب اجازه از ساحت مقدس صاحب عصر حضرت مهدی موعود (عج) از زبان عروس خانم و صرف شیرینی و با آرزوی خوشبختی از سوی حاضرین برای این زوج جوان دانشجو، مراسم پایان یافت.

کامران محمدیان

کامران محمدیان