محتوای خبری معاونت دانشجویی

مهلت ارسال آثار به اولین دوره مسابقه مجازی دابسمش دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور تمدید شد

معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران مهلت ارسال آثار به اولین دوره مسابقه مجازی دابسمش دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور را تا 31 اردیبهشت تمدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، در شرایط فاصله گذاری اجتماعی و به دلیل تعطیلی دانشگاه ها و همچنین شیوع ویروس کرونا، معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران اولین دوره مسابقه مجازی «دابسمش» را ویژه دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور برگزار می کند.
علاقمندان می بایست بر روی کلیپ تعیین شده صداگذاری کرده و تا 31 اردیبهشت 99 مهلت دارند به همراه مشخصات کامل شامل: نام و نام خانوادگی، دانشگاه محل تحصیل، شماره دانشجویی، رشته و مقطع تحصیلی، شماره تلفن همراه و ايميل به گروه واتساپ https://chat.whatsapp.com/FEdBd9qzLRzJIL6GK0etNb و یا ايميل mailto:tumsstandup@gmail.com ارسال کنند.
توضیح اینکه، به سه اثر برگزیده توسط هیات داوران جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.
برای دانلود فیلم مسابقه مجازی دابسمش، به لینک زیر مراجعه کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان