محتوای خبری معاونت دانشجویی

مهلت ارسال آثار به دوازدهمین جشنواره فرهنگی هنری سیمرغ تمدید شد

به گزارش دبیرخانه دائم جشنواره فرهنگی هنری سیمرغ، مهلت ثبت نام و ارسال آثار به دوازدهمین جشنواره فرهنگی هنری سیمرغ تا 15 دی ماه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، اسماعیل عجم مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت گفت: مهلت ثبت نام و ارسال آثار در بخش‌های مختلف جشنواره تا 30 آبان ماه 1402 تعیین شده بود اما بنا به درخواست های مکرر هنرمندان و همچنین طی تماس‌ها و مکاتبات مکرر دانشگاهیان، مهلت ثبت و ارسال آثار به دبیرخانه دوازدهمین جشنواره فرهنگی هنری سیمرغ  مجددا تا 15 دی ماه 1402 تمدید شد.
یادآور می شود دوازدهمین جشنواره فرهنگی هنری سیمرغ با شعار "ایران جوان بمان" در هفت بخش نمایشنامه‌نویسی، تحقیق و پژوهش، سرود، فیلم، ادبی، هنرهای تجسمی، برنامه های رادیویی برگزار خواهد شد.
هنرمندان برای شرکت در این جشنواره تا ۱۵ دی ماه امسال فرصت دارند تا ثبت نام و ثبت آثار خود را در بخش‌های مختلف به سایت دوازدهمین جشنواره فرهنگی هنری سیمرغ به نشانی، اینجا مراجعه و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره  02188946916 و 02188946917 تماس برقرار کنند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی