محتوای خبری معاونت دانشجویی

مهلت ثبت نام وام تحصیلی دانشجویان تمدید شد

رئیس اداره رفاه و تعاون معاونت دانشجویی فرهنگی از تمدید مهلت ثبت نام وام تحصیلی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران تا پایان آذرماه 1400 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، زیبا فولادی رئیس اداره رفاه و تعاون دانشجویان با اعلام این خبر گفت: دانشجویانی که هنوز موفق به ثبت نام وام تحصیلی نشده اند، تا پایان آذرماه 1400 مهلت دارند از طریق پرتال دانشجویی به نشانی https://portal.srd.ir/ اقدام به ثبت نام کنند.
براین اساس، دانشجویان ورودی جدید نیز که در نیمسال اول 1401-1400 شروع به تحصیل کرده اند نیز مجاز به ثبت نام از طریق پرتال دانشجویی هستند.
توضیح اینکه، دانشجویان متقاضی دریافت وام تحصیلی می بایست فرم تعهد محضری را تکمیل و پس از ثبت در دفترخانه اصل تعهد را به امور دانشجویی دانشکده خود تحویل دهند.
دانشجویان در صورت داشتن هرگونه سوال و ابهام می توانند به امور دانشجویی دانشکده مراجعه کنند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان