محتوای خبری معاونت دانشجویی

نایب قهرمانی دانشجوی دانشگاه در مسابقات فریزبی منطقه 10 وزارت بهداشت

زهرا وکیلی دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تهران موفق به کسب عنوان نایب قهرمانی مسابقات فریزبی منطقه 10 دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت شد و با دو مدال نقره به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این مسابقات در دو ماده دقت و مسافت روز سه شنبه 14 دی 1400 و با شرکت ورزشکارانی از دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهیدبهشتی و علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد و زهرا وکیلی توانست دو مدال نقره در بخش بانوان این رقابت ها کسب کند.
دانشجوی پزشکی دانشگاه در این مسابقات و در ماده دقت با کسب 9 امتیاز و نیز در ماده مسافت با پرتاب 19 متر و 50 سانتی متر، موفق به کسب دو مدال نقره و عنوان نایب قهرمانی شد.
توضیح اینکه، زهرا وکیلی دانشجوی رشته پزشکی و شبنم افراز دانشجوی رشته کارشناسی ارشد مدیریت خدمات بهداشتی درمانی اعضای تیم فریزبی دانشگاه در این رقابت بودند و آمنه نیکویی مربیگری و زینب اربابی سرپرستی تیم را برعهده داشتند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان