محتوای خبری معاونت دانشجویی

نشست بررسی برنامه های ورزشی سال 1400 مدیریت تربیت بدنی برگزار شد

در نشستی باحضور معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، برنامه های مدیریت تربیت بدنی در سال 1400، بررسی و تدوین شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این نشست روز سه شنبه 7 اردیبهشت 1400 از ساعت 10 تا 12 باحضور دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، دکتر حامد شفارودی مدیر تربیت بدنی و کارشناسان مدیریت، برگزار و به بحث و بررسی پیرامون نحوه برگزاری کلاس های ورزشی، دوره های آموزشی مجازی و مسابقات ورزشی طبق برنامه عملیاتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با در نظر گرفتن شرایط پاندمی پرداخته شد.
از مهمترین مصوبات این جلسه می توان به برگزاری کارگاه های ورزشی مجازی، تشکیل کمیته مشورتی کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، هماهنگی و ارتباط مستمر با رابطان ورزشی واحدهای دانشگاه، برگزاری مسابقات و کلاس های ورزشی در فضای باز مجموعه ها، برگزاری جلسات نشست مستمر و منظم معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه با کارشناسان ورزشی و ... اشاره کرد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان