محتوای خبری معاونت دانشجویی

نشست معاون فرهنگی و دانشجویی با مدیرکل شهرک های تازه تاسیس وزارت مسکن و شهرسازی

اولین نشست مشترک معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران با مدیر کل شهرک های تازه تاسیس وزارت مسکن و شهرسازی با همکاری مدیریت خیرین و مشارکت های مردمی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این نشست 24 آبان ماه 1401 با حضور دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر علیرضا مکبری مدیر کل شهرک های تازه تاسیس وزارت مسکن و شهرسازی، دکتر زهرا حسینی تبار مدیریت خیرین و مشارکت های مردمی دانشگاه و جمعی از کارشناسان این مدیریت در سالن شورای معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار شد.
در این نشست که با هدف گرداوردی کمک های خیرین در حوزه سلامت برگزار شد، حاضرین در راستای طرح پزشک خانواده، واگذاری زمین برای ساخت بیمارستان و درمانگاه و ساخت هرگونه سازه مرتبط با حوزه سلامت و حمایت از خیرین برای سرمایه گذاری در شهرک های تازه تاسیس، بحث و تبادل نظر شد.
در جلسه مقرر شد، تا یک ماه آینده شیوه نامه و تفاهم نامه ای در مورد همکاری دو جانبه از طرف دفتر مدیر کل شهرک های تازه تاسیس وزارت مسکن و شهرسازی تهیه شود.

کامران محمدیان

کامران محمدیان