محتوای خبری معاونت دانشجویی

نشست هم اندیشی مدیریت سراهای دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران

جلسه هم اندیشی سراهای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجتمع کوی دانشگاه تهران با حضور دکتر روح اللهی مدیر سراها و دکتر زارع مدیر امور خوابگاه های دانشگاه تهران، برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این جلسه یکشنبه 19 آذرماه 1402 با حضور دکتر نیره السادات روح اللهی مدیر سراها و دکتر محمدعلی زارع مدیر امور خوابگاه های دانشگاه تهران، معاونین هر دو مجتمع و مسئول حراست مجتمع کوی دانشگاه تهران و جمعی از کارشناسان فنی معاونت فرهنگی و دانشجویی در سالن شورا برگزار شد.
دکتر روح الهی در ابتدای جلسه هدف از این نشست را توسعه و تعامل هرچه بیشتر میان دو مدیریت دانست و افزود: با عنایت به همسایگی سراها ضروری است که در همه زمینه ها با یکدیگر همکاری کرده و هماهنگی لازم را داشته باشیم و ما آمادگی لازم برای توسعه این موارد را داریم.
در ادامه، دکتر زارع نیز با قدردانی از تشکیل این جلسه، اهمیت همکاری های دوجانبه را برشمرد.
در این نشست مهندسان واحد فنی معاونت به بحث و گفتگو در زمینه پدافند غیرعامل، چالش های فنی، تأسیساتی و حل مشکل تأمین آب پرداختند و همچنین مسائل و چالش های حوزه حفاظت فیزیکی توسط مسئولان حراست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی