محتوای خبری معاونت دانشجویی

هشتمین دوره‌ کارگاه های قلب سالم برگزار می شود

انجمن علمی دانشجویی نبض دانشگاه علوم پزشکی تهران هشتمین دوره‌ از سلسله کارگاه‌ های قلب سالم را در اردیبهشت 1400 برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، مجموعه کارگاه های قلب سالم با محوریت آموزش گایدلاین‌های پیشگیری از بیماری های قلب و عروق، به مدت 12 ساعت و در 3 روز، اردیبشت 1400 برگزار خواهد شد.
این دوره به صورت حضوری و مجازی بوده و به شرکت کنندگان در این کارگاه مشروط بر قبولی آزمون پایان دوره، گواهی معتبر ارائه می شود و از افراد برتر به عنوان آموزش یار در پروژه سراسری قلب سالم دعوت به عمل خواهد آمد.
علاقه مندان به شرکت در این کارگاه می توانند برای ثبت نام به نشانی اینجا مراجعه کنند و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با کانال تلگرامی کانون با شناسه @NABZ_NCRA در ارتباط باشند.
برای دریافت پوستر کارگاه های قلب سالم، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان